Toronto deel 3

Dag 15

Vanochtend ben ik even rustig opgestart en ben daarna naar Eduarda, Margaux en Rena gegaan. Natuurlijk had de TTC( de ov hier) weer allemaal opbrekingen waardoor het heel lang duurde om er te komen! Uiteindelijk was ik er en was het super gezellig. We zijn eerst naar het Trinity Bellwood park gegaan en hebben gepicknickt in het park met de lunch die we gekocht hadden! Super leuk en echt heerlijk in het zonnetje.

Daarna zijn we gaan lopen door de Queenstreet west, wat een leuke en gezellige straat is dat. Ook zit er een heel leuk winkeltje waar je vers gemaakte ice teas kan kopen en japanse ijsjes! De naam van de winkel is LOFTEA! Te leuk! Daarna hebben we de bus genomen naar Downtown Toronto en zijn we naar een rooftop bar gegaan genaamd ‘The one eighty’. Wat is dit geweldig zeg! Ze hebben daar heel goed eten en lekkere drankjes en je kijkt zo over de hele stad uit. We hebben daar een paar uur zitten kletsen en genoten van het uitzicht. Als je daar rond 19:00 uur heen gaat, kan je toronto zien in het licht, met de zonsondergang en in het donker! Echt prachtig en zeker een aanrader! Laat in de avond zijn we weer naar huis gegaan! Echt weer een super dag en heb weer allemaal nieuwe mensen leren kennen!

Dag 16

Vanochtend regende het aan een stuk door! Door de regen ben ik gelopen naar de bus en metro en eenmaal op het station heb ik maar meteen een parapluutje gekocht! Daarna ben ik naar Dundas street west gegaan om naar een Neon exhibition te gaan wat alleen in Toronto is dit weekend! Wat een leuke tentoonstelling en zo gaaf om te zien! Daarna zijn we naar een heel leuk caféetje gegaan met hele goede koffie en lekkere gezonde lunches! Het heet Mabel’s en is echt een aanrader!

Na de lunch hebben we de bus genomen naar het Eaton centre waar we even lekker geshopt hebben, rondgekeken en geschuild hebben voor de regen! In de avond ben ik weer naar huis gegaan om gezellig met mijn roommates te kletsen en de was te doen! Weer een hele gezellige dag met mijn vrienden!

Dag 17

Vanochtend was het echt enorm vroeg opstaan na een heel gezellig weekend! Op school hebben we geoefend voor de toets morgen en heel veel gepraat! Na school ben ik met Eduarda naar Yorkdale shoppingmall gegaan! Echt geweldig, zo groot en zo veel leuke winkels! Ook is de mall veel stijlvoller dan Eaton centre en veel minder druk! Op een gegeven moment kwamen we langs een pop up en zijn daar uit nieuwsgierigheid naar binnen gelopen! Toen zagen we dit geweldige pand met allemaal kleine sets! We hebben daar heel veel foto’s gemaakt en in een bad met geld (nep natuurlijk) gelegen! Echt te leuk en zo gezellig! Daarna zijn we weer terug naar huis gegaan!

In de avond tijdens de zonsondergang ben ik met Casy nog een stuk door het park dichtbij onze homestay gaan lopen! Prachtig!

Dag 18

Vandaag was het toetsdag op ILAC dus we hebben 5 uur lang writing, listening, reading & use of english toetsen zitten maken! Daarna ben ik in Timothy’s gaan relaxen met Chang en zijn we naar de Koreaanse agency gegaan voor hem. Ook zijn we nog even kort naar het Eaton centre gegaan om wat te shoppen!

Toen ben ik in de avond op weggegaan naar Scaddabush, een italiaans restaurant! Onderweg heb ik nog wat goedkope souvenirs gekocht! Wat een leuk gezellig restaurant en echt heerlijk eten! Ik heb daar gegeten met veel mensen uit mijn klas en we hebben wat pizza’s en pasta’s gedeeld met zijn allen en hebben gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat! Ook leren we elkaar altijd woorden in iedereens eigen taal en het is altijd een gezellige boel. Daarna zijn we naar een pub gegaan om pool te spelen en laat in de avond weer naar huis! Zo’n gezellige avond weer en wat heb ik een leuke klas! Echt heel gaaf om in een andere stad te zijn en mensen uit alle landen te ontmoeten. Eenmaal thuis heb ik nog lang staan kletsen met de moeder van het huis en haar dochter! Heel leuk om hun beter te leren kennen.

Dag 19

In de ochtend stond ik op en scheen het zonnetje meteen volop! Zoo lekker en ook meteen een stuk warmer dan gisteren. Op weg naar ILAC was het weer heel erg druk, het lijkt wel elke dag drukker te worden haha! Eenmaal op school hebben we weer van alles geleerd en grappen uit iedereens land vertaald naar het Engels! Heel gezellig!

Na school ben ik samen met Margaux naar de graffiti alley gegaan! Echt prachtige mooie graffiti’s en vooral hele grote! Daarna zijn we langs een marktje gegaan en zijn we in de zon gaan lopen naar de Kensingtonmarket! Dat is zo’n leuke en gezellige plek met overal restaurantjes en winkels! We hebben een lekkere smoothie gekocht en in een parkje dichtbij gezeten in de zon!

Aan het einde van de middag zijn we gelopen naar de Warehouse bar waar we met zijn 10-en gezellig gegeten en gedronken hebben! Na de bar zijn we ook nog gaan karaoke, wat een gezelligheid! Toen weer terug naar huis, want morgen is weer een normale schooldag!

Dag 20

Vanochtend voelde ik mij helaas totaal niet lekker dus ben ik thuisgebleven om uit te rusten!

Dag 21

Helaas ben ik nog steeds ziek en heb ik daarom mijn trip naar Montreal, Ottawa en Quebec moeten cancelen!

Dag 22

Vanochtend voelde ik mij gelukkig iets beter. In de middag ben ik met Casy naar de Longo’s supermarket gegaan en naar de Shoppers drug mart om wat spulletjes in te slaan! Ook hebben we daar een burrito gegeten en een lekkere smoothie. Aan het einde van de dag zijn we weer terug gegaan naar huis om een leuke netflix film te kijken!

Dag 23

Vanochtend ben ik gaan ontbijten samen met Casy en kregen we een chocolade eitje van Marianne, de moeder van het gastgezin! We hebben gezellig zitten kletsen en daarna ben ik film gaan kijken! Ben helaas nog steeds niet beter…

‘S avonds hebben we gegeten samen en de was gedaan! En natuurlijk weer gerelaxed om zo snel mogelijk beter te worden!

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marty schreef:

  Beterschap🍀🍐🍊🍋🍏💋
  Heb weer genoten van de foto’s en je verhaal.

  Geliked door 1 persoon

  1. metpuckopreis schreef:

   Dankjewel😘 leuk om te horen

   Like

 2. Mies schreef:

  Mooie verhalen weer Puck. Je doet zoveel dingen tegelijk en dat vergt veel energie. Ff bijtanken en dan weer door! Heb je de uitslag van die toetsen al ? Beterschap lieffie kus van ons🥰

  Geliked door 1 persoon

  1. metpuckopreis schreef:

   Jazeker! En ook de weersveranderingen constant, heel veel vrienden van mij zijn ziek! Jaa de toetsen zijn goed gegaan! 😘

   Like

 3. Nel schreef:

  Hoi Puck, wat heb je weer leuke dingen gezien vooral die pop-up winkel met al die verschillende ruimtes, het zijn leuke foto’s geworden vooral in dat bad je lijkt dagobert duck wel 💰💶💵. En dan al dat graffiti geweldig om te zien. Ik hoop dat je alweer wat opgeknapt bent veel plezier met je moeder jullie beleven zo samen heel wat.😘 Gr Nel

  Geliked door 1 persoon

  1. metpuckopreis schreef:

   Jaaaa het is echt geweldig! Ik ben gelukkig weer beter😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s